Volksuniversiteit Oss verzet de 'overige cursussen' ivm Covid-19

vrijdag, 15 mei, 2020

In navolging op alle maatregelen die het RIVM treft, heeft Volksuniversiteit Oss besloten om de 'overige cursussen', indien mogelijk, te verplaatsen om deze klassikaal te hervatten en voor de zomervakantie af te ronden.
Let op! Het klassikaal hervatten van de lessen gebeurt alleen indien dit vanuit de overheid is toegestaan. Hierbij zullen wij de regels van het RIVM in acht nemen. Gezien de kleine groepen, tot 10 cursisten, is het voor Volksuniversiteit Oss mogelijk om de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht te nemen. Voor een aantal overige cursussen is besloten om deze naar het najaar te verplaatsen. Op dit moment worden alle cursisten via de mail geïnformeerd over de status van hun cursus.