Cart

No products
Course number: U858.21.3

Italiaans beginners [->A1]

Italiaans beginners [->A1]
Course number: U858.21.3

Voor als je nog niet of nauwelijks ervaring hebt met de Italiaanse taal, maar je het graag zou leren. Het is een cursus op instapniveau. In de cursus komen alle vier de pijlers van de taal aan bod: spreken, schrijven, luisteren en lezen. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode Con Piacere – deel 1, een methode die je op een volwassen manier kennis laat maken met de Italiaanse taal. Naast de methode wordt er ook met losse teksten en opdracht geoefend. 

In de lessen leer je gesprekken te voeren over korte eenvoudige onderwerpen of activiteiten. Ook leer je in eenvoudige zinnen vertellen over werk, familie en vrienden. Je leert eenvoudige teksten grotendeels begrijpen en je kunt kleine verhaaltjes schrijven. Hou rekening met zo’n anderhalf uur per week aan zelfstudie. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak, tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig), voltooide tijd (regelmatig en enkele onregelmatige vormen) en enkelvoud en meervoud van de zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden.

Tuesday September 21, 2021
15 lessons of 1,5 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 219,00
Tutor: Ms. C.N. (Claire) Hopma
Books: Con Piacere 1 - tekstboek, Con Piacere 1 - werkboek (click here for more information)
19:00 - 20:30
Location: Uden - Eigen Herd (click here for address details)
Enrol >
C.N. (Claire) Hopma
C.N. (Claire) Hopma
Claire Hopma is opgeleid aan de Kunstacademie ArtEZ te Arnhem richting tekenen/schilderen. In die periode volgde zij Italiaans en verhuisde vervolgens naar Italië waar zij 16 jaar gewoond en gewerkt heeft. Zij woonde in Trento in de Dolomieten en heeft zich daar verder in de taal en het land verdiept. Sinds haar terugkomst in Nederland heeft zij steeds les gegeven aan particulieren en vervolgens aan de Volksuniversiteit Oss.