Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 856.20.1

Italiaans gevorderden - snelcursus [->B1]

Italiaans gevorderden - snelcursus [->B1]
Cursuscode: 856.20.1

Als je de Italiaanse lesstof snel oppakt kan het verstandig zijn voor een snelcursus te kiezen. Bij de snelcursus wordt in een hoger tempo gestudeerd, hierdoor kan er in een kort tijdsbestek een hoger niveau worden gehaald. Het tempo ligt merkbaar hoger dan bij de reguliere Italiaanse cursussen en daarom is er ook sprake van meer thuisstudie.

In de lessen ben je grotendeels bezig met conversatie, het leren van grammatica, schrijven, lezen en vertalen. Er wordt voortgeborduurd op de kennis die je hebt opgedaan bij eerdere cursussen. Ook leer je gesprekken voeren over allerlei onderwerpen en activiteiten. Daarnaast leer je actuele teksten en krantenartikelen lezen en begrijpen. Tot slot leer je ook de belangrijkste grammatica en breid je je woordenschat aardig uit. De belangrijkste grammaticale items van de cursus zijn: voegwoorden, lijdende vorm, lijdend en meewerkend voorwerp en congiuntivo presente.

Maandag 17 februari 2020
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Mw. S (Stefania) Corbo
Boek: Azzuro - deel 2 (incl. CD) (klik hier voor meer informatie)
20:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S (Stefania) Corbo
S (Stefania) Corbo
Stefania Corbo komt uit Sicilië in het zuiden van Italië en woont sinds 2003 in Nederland. Ze heeft klassieke letterkunde gestudeerd en heeft een doctoraal gehaald op de Universiteit van Catania in de richting Talen en Literaturen.