Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 851.20.1

Italiaans 2 - overdag [->A1]

Italiaans 2 - overdag [->A1]
Cursuscode: 851.20.1

Voor als je al wat ervaring hebt met de Italiaanse taal, als je bijvoorbeeld de cursus Italiaans 1 hebt gevolgd, biedt deze cursus je de kans om je Italiaans te verbeteren. In de cursus komen alle vier de pijlers van de taal aan bod: spreken, schrijven, luisteren en lezen. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode Con Piacere - deel 1, een methode die je op een volwassen manier kennis laat maken met de taal. Naast de methode worden ook met losse teksten en oefeningen gewerkt, om het zelfstandig gebruik en begrip van de vreemde taal te vergroten.

Je leert korte gesprekken te voeren. Ook leer je vertellen over familie, vrienden, werk en hobby's. Daarnaast leer je eenvoudige teksten grotendeels begrijpen en de grote lijnen van geluidsfragmenten volgen. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak, tegenwoordige tijd (regelmatige en onregelmatige vormen), de vormen en het gebruik van de verleden tijd, de gebiedende wijs, de belangrijkste regels rond het gebruik van de persoonlijke voornaamwoorden en het correcte gebruik van de voorzetsels. 

Hou rekening met zo’n anderhalf uur per week aan zelfstudie.

Dinsdag 28 januari 2020
9 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 109,00
Mw. S (Stefania) Corbo
Boeken: Con Piacere 1 - tekstboek, Con Piacere 1 - werkboek (klik hier voor meer informatie)

De taalcursussen overdag en de conversatie cursussen bestaan uit 24 lessen. In januari is het mogelijk om in te stromen bij deze cursus.

10:30 - 11:45
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S (Stefania) Corbo
S (Stefania) Corbo
Stefania Corbo komt uit Sicilië in het zuiden van Italië en woont sinds 2003 in Nederland. Ze heeft klassieke letterkunde gestudeerd en heeft een doctoraal gehaald op de Universiteit van Catania in de richting Talen en Literaturen.