Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 857.20.1

Italiaans 1 - snelcursus [A0->A1]

Italiaans 1 - snelcursus [A0->A1]
Cursuscode: 857.20.1

Als je Italiaanse lesstof snel oppakt kan je er voor kiezen om een snelcursus te starten. Bij de snelcursus wordt in een hoger tempo gestudeerd, hierdoor kan er in een kort tijdsbestek een hoger niveau worden behaald. Het tempo ligt merkbaar hoger dan bij de reguliere Italiaanse cursussen en daarom is er ook sprake van meer thuisstudie. 

De lessen bestaan grotendeels uit grammatica en oefeningen, begrijpend lezen, spreken en luisteren. Ook krijg je huiswerk mee zodat je bezig blijft met het leren van de taal. Op die manier zorg je ervoor dat er niets wegzakt en dat er elke les door kan worden gegaan met waar we gebleven waren. We adviseren zo'n 30 minuten per dag aan zelfstudie. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak en spelling, telwoorden, zelfstandig en bijvoeglijk naamwoorden, bezittelijk voornaamwoord, voorzetsels, tijdsaanduidingen, wederkerende werkwoorden en tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig).

Dinsdag 28 januari 2020
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. S. (Simona) Putzolu
Boek: Azzuro - deel 1 (incl. CD) (klik hier voor meer informatie)
20:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Simona) Putzolu
S. (Simona) Putzolu
Simona Putzolu is afkomstig uit Italië en heeft als native speaker veel ervaring in het les geven bij diverse Volksuniversiteiten