Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 897.19.4

Indonesisch (Bahasa Indonesia) 1B [A1- ->A1]

Indonesisch (Bahasa Indonesia) 1B [A1- ->A1]
Cursuscode: 897.19.4

Deze cursus is voor als je een lichte basis van de Indonesische taal hebt en je je Indonesisch graag wil verbeteren. Indonesisch of het Bahasa Indonesia is de officiële taal van Indonesië. In deze cursus maak je verder kennis met de taal en cultuur, het is het vervolg op de eerste stap van het leren van de taal (cursus 1A).

In de lessen komen verschillende dingen aan bod. Naast praktische woordenschat, uitspraak, lezen en schrijven wordt ook de nodige woordenschat aan de grammatica besteed. Verder is er ruimte voor eenvoudige spreekoefeningen. De cultuur en gewoonten van Indonesië komen ook nog aan bod. De belangrijkste grammaticale items van de cursus zijn: uitspraak en spelling, basis werkwoorden, tijdsbepalingen, telwoorden en klok kijken, praktische woordenschat en zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden.

Dinsdag 1 oktober 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Mw. NA (Nur) van der Kloet
19:00 - 20:30
Locatie: Het Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
NA (Nur) van der Kloet
NA (Nur) van der Kloet
Nurhuda, is geboren in Surabaya Indonesië. Haar achtergrond is eigenlijk docente Engels voor het Voortgezet Onderwijs. Ze heeft een aantal jaren in Surabaya les gegeven, totdat ze in 1992 haar man ontmoette, een rasechte Brabander. Zo is ze sinds een aantal jaren geland in het zonnige, maar toch een stuk koudere zuiden van Nederland. Haar ervaring als docente en het Bahasa Indonesia als moedertaal, bleek een prima combinatie om lessen Indonesisch te geven. Ze heeft veel plezier in het doorgeven van een stukje van haar roots aan anderen. Cultuur en omgangsvormen in Indonesië verschillen behoorlijk van de Nederlandse. Dankzij haar achtergrond kan ze de cursist daarmee ook laten kennismaken.