Cart

No products
Course number: U806.20.3

Frans conversatie beginners [A2->B1]

Frans conversatie beginners [A2->B1]
Course number: U806.20.3

Indien je tenminste drie jaar Frans hebt gehad en je je in het Frans al aardig kunt redden in alledaagse situaties is deze cursus Frans Conversatie beginners iets voor jou. De nadruk ligt bij deze cursus op spreek- en luistervaardigheid, maar er wordt tijdens de lessen ook aandacht besteed aan wat extra grammatica.

In de lessen worden uiteenlopende Franse teksten, korte artikelen en interviews, filmpjes en muziek gebruikt. Er is ook aandacht voor actuele onderwerpen, losse thema’s en de Franse cultuur. Je leert praktische voorbeeldzinnen en breidt je woordenschat (inclusief de juiste uitspraak ervan) verder uit, waarmee je in veel situaties vlot uit de voeten kunt. Na de cursus zal je in staat zijn korte gesprekken te voeren over eenvoudige onderwerpen of activiteiten en zal je je in het algemeen meer op je gemak voelen rond het spreken en horen van de Franse taal.

 

 

Thursday September 24, 2020
24 lessons of 1 hrs and 15 min start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 279,00
Tutor: Ms. G (Gitta) Rekers

De taalcursussen overdag en de conversatie cursussen bestaan uit 24 lessen. In januari is het mogelijk om in te stromen bij deze cursus.

19:30 - 20:45
Location: Uden - Udens College (click here for address details)
Enroll >
G (Gitta) Rekers
G (Gitta) Rekers
Gitta Rekers is een gemotiveerde docente Frans met praktijkervaring uit het bedrijfsleven. Zij heeft o.a. de opleiding Franse taal- en Letterkunde bij de Rijksuniversiteit Leiden gestudeerd. Tevens is zij beëdigd tot vertaalster in de Franse taal. Sinds 2001 is zij werkzaam bij de Volkuniversiteit.