Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 803.21.3

Frans beginners [->A1]

Frans beginners [->A1]
Cursuscode: 803.21.3

Deze cursus is voor de echte beginners. Als je niet meer dan één jaar Frans hebt gehad, bied deze cursus je de kans om echt Frans te leren. We gebruiken de lesmethode Voyager nieuw, een moderne methode voor volwassenen. Met deze methode maak je op een rustige en overzichtelijke wijze kennis met de Franse taal.

In de cursus is er veel aandacht voor spreken en luisteren, maar ook de regels van de taal komen aan bod. Al snel zal je kleine gesprekjes met medecursisten kunnen voeren. Daarnaast zullen ook dingen als het vragen naar de weg, boodschappen doen en het reserveren van een hotelkamer geen probleem meer voor je zijn. Naast de methode zal er ook ruimte zijn voor andere activiteiten, zoals chansons. De lessen bieden veel afwisseling, plezier in het leren staat voorop.

Vrijdag 24 september 2021
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 279,00
Mw. M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Boeken: Voyages - nieuw 1 tekstboek + online-mp3's, Voyages - nieuw 1 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
10:30 - 11:45
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Mijn naam is Marion Verbruggen. Ik ben als docent Frans verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Het afgelopen jaar heb ik mijn vertaalopleiding Frans afgerond. Voorheen werkte ik als docent in het basisonderwijs. Het lesgeven vind ik heerlijk, en ik vind het daarom erg fijn dat nu te kunnen combineren met mijn andere passie: het Frans in al haar facetten! Naast lessen Frans verzorg ik ook NT2- lessen (Nederlandse les voor buitenlanders). Ik vind het leuk om cursisten te mogen begeleiden naar steeds beter Nederlands verstaan, spreken en schrijven.