Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 820.21.1

Engels conversatie gevorderden [B2]

Engels conversatie gevorderden [B2]
Cursuscode: 820.21.1

Deze cursus is voor de mensen die graag goed Engels willen leren spreken. De inhoud van de lessen is grotendeels conversatie, veel spreken is tenslotte de makkelijkste manier om je spreekvaardigheid te verbeteren. De conversaties worden afgewisseld met wat extra grammatica, dit om te zorgen dat het Engels wat je spreekt grammaticaal in orde is. De grammatica die behandeld wordt zal tijdens de cursus door de docent in samenspraak met de cursisten worden geselecteerd.

Er wordt voortgeborduurd op de kennis die je hebt opgedaan bij eerdere cursussen of opleiding. Hierdoor beschik je al over een ruime woordenschat en een behoorlijk grammaticaal niveau. Je leert uiteindelijk op een behoorlijk niveau gesprekken in het Engels te voeren over tal van onderwerpen. Ook al gaat het misschien nog niet volledig vlekkeloos, in deze cursus moet je goed kunnen communiceren over de meeste onderwerpen. Over het benodigde lesmateriaal worden in de eerste les met de docent afspraken gemaakt. Heb je twijfels over je niveau, neem dan contact op met de Volksuniversiteit Oss.

Woensdag 3 februari 2021
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 139,00
Boek: English Grammar in Use (Fifth Edition 2019, Raymond Murphy) (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A.E. (Alison) Eradus
A.E. (Alison) Eradus
Als native-speaker, ken ik de Engelse taal van binnenuit. Ik kom uit een gezin dat altijd met taal bezig is: kruiswoordpuzzels maken, tongbrekers uitwisselen, de geschiedenis van woorden opzoeken en woordenboeken lezen. In mijn werk als Engels coach en vertaler ben ik sinds 2009 bezig om mijn enthousiasme hiervoor te delen met mijn studenten en klanten. In de lessen wordt er een ontspannen, informele sfeer gecreëerd waarin er veel aandacht is voor het gesproken Engels en waar iedere cursist aan het woord komt.