Cursuscode: 815.20.3

Engels 6 - overdag [B1->B2]

Cursuscode: 815.20.3

Deze cursus is geschikt mensen die al een paar jaar ervaring hebben met de Engelse taal. Er wordt verwacht dat je al redelijk uit de voeten kan in het Engels, maar dat je het graag nog verder wil verbeteren. In de lessen ligt de aandacht voornamelijk op het vergroten van de woordenschat en het verbeteren van de spreekvaardigheid. Grammatica wordt herhaald en kennis van de grammatica wordt uitgebreid waar nodig.Na deze cursus kun je vloeiender in het Engels vertellen over je ervaringen en kun je steeds beter je mening verwoorden over actuele onderwerpen. Zonder moeite kun je het woord doen in winkels, eten bestellen in een restaurant en dingen regelen aan de receptie van een hotel. Er wordt met de methode Great - deel 3 gewerkt, een methode die je overzichtelijk kennis laat maken met nieuwe woordenschat en grammatica, maar de lessen zullen voornamelijk in het Engels zijn (met uitzondering van grammatica uitleg)

Woensdag 23 september 2020
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. G.M.E. (Ellen) Lommerse
Boek: Great deel 3 (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Oss - Volksuniversiteit Oss, Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
G.M.E. (Ellen) Lommerse
Eén van Ellen Lommerse’s ‘not-so-guilty pleasures’ in het leven is, zowel professioneel als hobbymatig, de Engelse taal en cultuur. Hoewel ze in 1995 haar studie Engels aan de Universiteit van Utrecht afrondde, is Engels altijd een grote favoriet gebleven. Daarom besloot ze onlangs om weer in deeltijd te gaan studeren (Lerarenopleiding Engels aan de HAN). Ellen heeft ongeveer 12 jaar in Groot-Brittannië gewoond waar ze o.a. werkte als Blue Badge Guide (toeristengids) en vertaler. Sinds ze in 2005 weer in Nederland woont, geeft ze Engelse les, o.a. bij de Volksuniversiteit en sinds 2013 werkt ze daarnaast in een ondersteunende rol bij het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour in Nijmegen. Naast het onderwijzen van Engels, houdt Ellen van reizen, uit eten gaan, lezen, filmhuisfilms kijken en kijkt ze uit naar een tweede reis om de wereld (dit keer op de fiets).