Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 812.21.1

Engels 2 [->A1]

Engels 2 [->A1]
Cursuscode: 812.21.1

In deze cursus leer je aan de hand van de vier de pijlers (lezen, schrijven, luisteren en spreken) de basis van de Engelse taal. De methode Great – deel 1 behandelt de grammatica en opbouw van woordenschat stapsgewijs. 

In de cursus zal je aan de hand van alledaagse onderwerpen de taal leren. De onderwerpen waar je dan aan moet denken zijn family, home en work. Je gaat leren korte gesprekken te voeren over eenvoudige onderwerpen of activiteiten. Je leert ook dingen als jezelf voorstellen, de tijd en de weg vragen en in eenvoudige termen praten over je familie en de plaats waar je woont. De belangrijkste items zijn dan ook het verkrijgen van een uitgebreide woordenschat, het kennen van telwoorden, tegenwoordige tijd begrijpen, werkwoorden kunnen toepassen en bezittelijke voornaamwoorden kunnen begrijpen.

Donderdag 11 februari 2021
13 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. S.A.L. (Simone) te Lintelo-Ruzius
Boek: Fairway new 1 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S.A.L. (Simone) te Lintelo-Ruzius
S.A.L. (Simone) te Lintelo-Ruzius
Mijn naam is Simone te Lintelo. Als docente Engels ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb lesgegeven in zowel de onder- als de bovenbouw van de Havo en het VWO. Ik werk nu sinds een aantal jaren voor verschillende volksuniversiteiten en doe dit met veel plezier. Het is erg leuk om mensen les te geven die zelf het initiatief hebben genomen om zich (opnieuw)te verdiepen in de Engelse taal. Mensen geven zich om zeer uiteenlopende redenen op voor een cursus Engels. Velen doen dit uit interesse, maar sommigen ook uit praktische overwegingen: omdat het handig is voor hun werk, omdat ze een reis naar Canada gaan maken, of omdat ze Engelssprekende schoonfamilie hebben. Iedereen is in welkom op de Volksuniversiteit. De sfeer is vaak erg ontspannen tijdens de lessen. We doen het immers allemaal voor ons plezier!