Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 825.20.3

Cambridge Engels B2 first [B2]

Cambridge Engels B2 first [B2]
Cursuscode: 825.20.3

Deze cursus is voor mensen die al veel ervaring hebben met de Engelse taal en leidt op tot het kunnen deelnemen aan het examen Cambridge B2 First. De Cambridge Certificates genieten een wereldwijde bekendheid en zijn een internationale erkende maatstaf voor de kennis van de Engelse taal. Een officieel erkend certificaat van Cambridge University is zonder twijfel een vereiste voor iedereen die zijn of haar carrière op een hoger niveau wil brengen. 

Tijdens deze cursus staan de onderdelen listening, writing, reading/use of English and Speaking centraal. Bij alle onderdelen wordt een deel grammatica behandeld en is huiswerk een vast gegeven om het tempo en de inhoud van de les te kunnen volgen. De volgende grammaticale onderwerpen komen aan bod: 

  • Adjectives/adverbs
  • Verbs and forms
  • Nouns/pronouns
  • Clauses/phrases

Na de cursus zal je in staat zijn deel te nemen aan het examen voor het Cambridge Certificate. Deze examens zijn op verschillende momenten in het jaar. Het examen bestaat uit 4 onderdelen: Lezen en gebruik van Engels, schrijven, luisteren en spreken.

Bij de cursus Cambridge Engels is het examen NIET inbegrepen. Indien men examen wil doen kan men zich hiervoor zelf aanmelden. Dit examen wordt op diverse locaties en data afgenomen door het British council. Men is niet verplicht om het examen voor het Cambridge Certificate te doen. 

Dinsdag 22 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00
Mw. C. (Catherine) van Amelsvoort
Boeken: Gold B2 First (New Edition), English Grammar in Use (Fifth Edition 2019, Raymond Murphy) (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Inschrijving nog open >
C. (Catherine) van Amelsvoort
C. (Catherine) van Amelsvoort