Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 114.20.4

Ontdek je passies en talenten

Ontdek je passies en talenten
Cursuscode: 114.20.4

Wat wil je? Waar ben je goed in? Simpele, veel gestelde vragen waar we soms moeilijk een antwoord op weten. In deze cursus gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen en ga je samen met anderen zowel je passie als je talenten ontdekken. 

In de cursus onderzoek je jouw fundamentele, persoonlijke drijfveren en hoe deze je voort bewegen in je werk en je leven. Talenten zijn vaardigheden die we al ons hele leven bij ons hebben, ze zijn verbonden aan onze persoonlijkheid. Het is dus tijd je passies en talenten te (her)ontdekken!
Tijdens de cursus zal je jezelf beter leren kennen en zullen vooral je sterkte punten aan bod komen en zal je leren hoe je hier mee omgaat en hoe je jezelf op dit vlak verder kan verbeteren of jezelf kan veranderen.
Na de cursus zal je in staat zijn je talenten bewust in te zetten op bepaalde momenten in het dagelijks leven en ben je bewust van je kwaliteiten en de bijbehorende valkuilen. Op basis van kennis, inzicht en ervaring kun je (verder) werken aan je persoonlijke groei.

Donderdag 8 oktober 2020
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Mw. H.H.J. (Leonne) Meijs-Van Dijk
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 22:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.H.J. (Leonne) Meijs-Van Dijk
H.H.J. (Leonne) Meijs-Van Dijk
Léonne Meijs, Internationaal gecertificeerd NLP Trainer, Agoog en een passie voor mensen, natuur en ontdekkingen. Dit heeft geresulteerd tot de specialisatie coachend communiceren en het stimuleren van mensen hun passies te volgen en talenten in te zetten.