Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 112.21.3

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren
Cursuscode: 112.21.3

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is een cursus voor iedereen die kennis wil maken met zichzelf en met communicatie. In deze cursus word je geleerd zuiver te communiceren zowel met jezelf als met anderen. Ben je benieuwd wat je met NLP kan doen en hoe breed je het kan inzetten in jouw dagelijks leven?

Je maakt in de cursus kennis met het NLP communicatiemodel en de volgende NLP vooronderstellingen: optimaal contact maken (volgen en leiden binnen communicatie), bewust worden en verbeteren van je zintuiglijke waarneming, het formuleren van kansrijke doelen en het hanteren van kaders (grenzen) en NLP toepassen binnen coaching (een coach voor jezelf en anderen worden). Tijdens de cursus wordt naast de theorie en praktijk oefeningen, uitgebreid aandacht besteed aan de ervaringen van de deelnemers. De cursus heeft een hoog interactief karakter en een krachtige koppeling tussen theorie en (eigen)praktijk. Uiteindelijk zal je in staat zijn de verworven inzichten toe te passen op werk, privé of tijdens je sport. Je zult versteld staan van de mogelijkheden in je dagelijks functioneren en je algemene gevoel van welbevinden.

Extra informatie: 
Bij de cursus wordt een reader gebruikt, voor deze reader dien je bij de eerste les €5,00 aan de docent te betalen.

Dinsdag 7 september 2021
7 lessen van 2 uur en 15 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 159,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. M. (Martijn) de Jong
Boek: Neuro Linguïstisch Programmeren (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:45
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Martijn) de Jong
M. (Martijn) de Jong
Martijn de Jong is, na jaren werkzaam te zijn geweest als manager in de zakelijke dienstverlening, werkzoekenden gaan begeleiden door middel van persoonlijke coaching. Vanaf 2005 is hij werkzaam als zelfstandig coach voor particulieren, medewerkers van organisaties en geeft hij trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van motivatie en communicatie. Martijn is gecertificeerd NLP Master en opgeleid in Systemisch Coaching. “Het is mijn passie om mensen zich bewust te laten worden van hun kwaliteiten, ambities, persoonlijke doelen en hoe ze die vorm gaan geven in hun dagelijkse praktijk. “Overzicht leidt tot inzicht en geeft uitzicht.”