Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 122.21.1

Effectief je geheugen gebruiken

Effectief je geheugen gebruiken
Cursuscode: 122.21.1

Op scholen wordt er veel informatie in je hoofd gestopt, maar je leert niet hoe je deze informatie effectief op kan slaan. Wat weet je bijvoorbeeld nog van je lessen wiskunde? Het onthouden van lesstof heeft een negatieve lading gekregen. Dat is jammer, leren onthouden kan namelijk ontzettend handig zijn.

In de workshop krijg je tips om effectief je geheugen te gebruiken. Je leert dat memoriseren leuk is en sneller kan. Je leert om makkelijkere informatie, die voor jou belangrijk is, vast te houden. Dat doe je aan de hand van speciaal ontwikkelde oefeningen. Daarnaast krijg je praktische en nuttige tips om je brein fit te houden. Uiteindelijk zal je in staat zijn je brein optimaal in te zetten, dit in verschillende situaties en op verschillende manieren. 

Maandag 21 juni 2021
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 19,00
Dhr. R.A. (Rick) de Jong
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R.A. (Rick) de Jong
R.A. (Rick) de Jong
Rick de Jong is dé specialist in Nederland op het vlak van geheugentechnieken. Hij is geheugentrainer voor het bedrijfsleven en in het onderwijs. Naast jarenlange ervaring als trainer, traint Rick ook zijn eigen geheugen. Met resultaat. Hij is in bezit van een grootmeestertitel in het geheugen, International Master of Memory. En het Europees record pi-reciteren, het opnoemen van het getal pi uit het geheugen, heeft Rick ook in zijn bezit. Maar liefst 22612 decimalen achter de komma uit het hoofd!