Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 125.20.1

De Driedaagse van Blijvend Anders

De Driedaagse van Blijvend Anders
Cursuscode: 125.20.1

Duurzame veranderingen in houding en gedrag

Misschien ben je al jaren keihard aan het werk met jezelf. Je hebt al wel eens een vorm van therapie gevolgd, begeleiding gehad of je hebt ooit al eens medicatie geslikt en heeft het voor jouw gevoel toch niet geholpen, want je blijft terugvallen in oude patronen. Echter, je beseft wel dat er iets moet veranderen, maar weet alleen niet hoe. Dan is de Driedaagse van 'Blijvend Anders' echt iets voor jou!

Tijdens de Driedaagse werken we voornamelijk met kennis- en inzichtoverdracht. We gaan aan de slag met een eigen ruimte oefening. Hoeveel ruimte is er voor jou en voor wie jij bent. En we gaan dit verder uitdiepen en uitwerken. De Driedaagse brengt je direct naar de bron van je houding en gedrag. Er wordt geen gebruik gemaakt van mind-truckjes, geen omwegen, geen therapie en geen methode die je vol moet blijven houden. Je hoeft ook niets te geloven of aan te nemen. Kijk, luister, voel, herken, vraag en ga ermee aan de slag!

Ook ná de Driedaagse van Blijvend anders blijven we bereikbaar voor je, mocht je op enig moment nog iets meer willen weten of even een opfrisser nodig hebben.

Het boek 'De spelers van Blijvend Anders' is bij de cursus inbegrepen.

Zaterdag 15 februari 2020
3 lessen van 6,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 375,00
Dhr. R (Rob) Droog
Boek: De spelers van Blijvend Anders (klik hier voor meer informatie)
09:30 - 16:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R (Rob) Droog
R (Rob) Droog
Rob Droog is al ruim dertig jaar werkzaam als hulpverlener, therapeut, docent en maatschappelijk werker. Tijdens deze 30 jaar heeft hij een model ontwikkeld waarin op heldere en snelle wijze de samenhang tussen denken, emoties, gevoelens en de invloed van het verleden wordt uitgelegd. Rob heeft hier ook reeds een boek over geschreven met de titel “de spelers van blijven anders” omdat het model en de methodiek een mogelijkheid tot veranderen aanreikt waarin terugval eigenlijk niet meer hoeft voor te komen. Rob is met name gespecialiseerd in problematiek veroorzaakt door een hoge mate van sensitiviteit of gevoeligheid. In 2016 heeft Rob zijn bedrijf Blijvend anders opgericht en werkt hij voor particulieren en voor bedrijven.