Cursuscode: 904.21.1

Nederlands NT2 level 1 [A0]

Cursuscode: 904.21.1

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal nog niet spreken. De beginnerscursus biedt je de kans om de basis van de Nederlandse taal goed en snel onder de knie te krijgen. Tijdens de cursus wordt er aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden gewerkt. Deze taalvaardigheden zijn: spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid.

In de lessen gaat er extra aandacht uit naar het leren communiceren in het Nederlands. Hier worden alledaagse situaties centraal genomen en vanuit dat punt wordt er verder geleerd. Bij dit soort situaties moet je denken aan het doen van boodschappen, het praten met collega's en het leren kennen van nieuwe mensen. De Nederlandse cultuur wordt ook meegenomen in de lessen. Dat helpt je om het Nederlands in het geheel wat beter te begrijpen en aan te voelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week.

Vrijdag 5 maart 2021
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.L. (Anna) Shershneva
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
A.L. (Anna) Shershneva
Anna Shershneva-van Grunsven heeft altijd al een voorliefde voor talen gehad. Ze is afgestudeerd als Orthopedagoog, tolk/vertaler Nederlands, Russisch en docent Engels voor basis- en volwassenenonderwijs. In het dagelijkse leven is ze actief als beëdigd vertaalster en tolk voor het bedrijfsleven in de Nederlandse, Russische en Engelse taal en geeft ze al jaren met veel plezier Nederlandse les aan studenten van allerlei niveaus en nationaliteiten, van absolute beginners tot studenten die alleen nog maar conversatie nodig hebben.