Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 915.20.3

Nederlands - conversatie

Nederlands - conversatie
Cursuscode: 915.20.3

Deze cursus is voor de mensen die de Nederlandse taal al behoorlijk goed beheersen, maar het spreken van de taal graag nog verder willen verbeteren. Je grammatica is al goed op orde en je woordenschat is ook al behoorlijk uitgebreid. Er zijn echter nog wat verbeterpunten en daar wordt in deze cursus aan gewerkt.

In de lessen zal je vooral bezig zijn met conversatie gerelateerde aspecten. Uitspraak, woordenschat en zinsopbouw komen allemaal nog eens aan bod. Er zal veelvuldig worden geoefend door met anderen gesprekken te voeren. Er zullen hier alledaagse onderwerpen aan bod komen, maar ook wat lastigere onderwerpen om jezelf uit te dagen en je woordenschat verder te verbreden. Ook op de uitspraak wordt gelet, hier zullen mogelijk nog wat verbeterpunten liggen. Aan het eind van elke les zullen de fouten nog een keer worden toegelicht zodat er van de fouten geleerd kan worden en je minder fouten zult maken.

Maandag 28 september 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00
Mw. ME (Meike) van Voorst
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
ME (Meike) van Voorst
ME (Meike) van Voorst
Meike van Voorst is afgestudeerd als kunsthistorica in 1995 (Groningen). Vanwege haar interesse in taal en communicatie volgde ze daarna de lerarenopleiding Nederlands in Utrecht. Ze heeft Nederlands gegeven aan leerlingen van het VMBO en NT 2 onderwijs aan allochtone vrouwen.