Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 440.19.4

Familieopstellingen | Workshop

Familieopstellingen | Workshop
Cursuscode: 440.19.4

We maken allemaal deel uit van een familiesysteem, waarbij de verbondenheid het sterkst is tussen ouders en kinderen, broers en zussen en tussen partners. Conflicten, patronen en lasten blijven vaak generaties lang in onze families. Dit kan diep doorwerken op ons als individu, op onze gevoelens, ons welbevinden en op ons handelen. 

Tijdens deze workshop gaan we kijken door een systemische bril. Ons vertrekpunt is de vraag en onze nieuwsgierigheid naar de methodiek familieopstellingen. We gaan inzicht krijgen in onze vragen en zoeken naar een systemisch antwoord hiervoor. Ook zullen er stukjes theorie gekoppeld worden aan praktische oefeningen, en ingebrachte vragen worden opgesteld.

Vrijdag 8 november 2019
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 25,00
Mw. Y (Yvonne) Stams
9:30 - 12:00
Locatie: Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Y (Yvonne) Stams
Y (Yvonne) Stams
Sinds haar HBO opleiding in 1992 werkt Yvonne met kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Na haar HBO opleiding werd ze geraakt door een lezing met de titel " leven vanuit je hart". Wat volgde was een leven in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling om dit werkelijk te bereiken. Zij volgde trajecten bij (internationale) leermeesters en schoolde zich in verschillende methodieken zoals NLP, familie opstellingen/ systemischwerken, intuïtief en energetischwerken, karaterstructuren , professionele begeleiding en helende verhalen. Haar stijl is kennis en intuïtie te mixen tot een wijsheid die een ieder in beweging zet om meer vanuit zijn hart te leven, meer innerlijke kracht te voelen, en meer acceptatie voor zichzelf en anderen te ervaren. Haar motto: Een mens die zijn angsten durft vastpakken is een vrij mens.