Cursuscode: 490.20.1

Een vitalere versie van jezelf

Cursuscode: 490.20.1

Een vitalere versie van jezelf? Dat kan door deze cursus over leefstijl en vitaliteit te beleven.

Je maakt kennis met alle facetten van leefstijl en vitaliteit (voeding, beweging, ontspanning, emotie, gedachten/overtuigingen, zingeving en daadkracht). Dat gebeurt op een interactieve manier waarbij jouw leefstijl en vitaliteit het uitgangspunt zijn. Tijdens de training ga je leren en doen, je wordt uitgedaagd en begeleid door leefstijl- en vitaliteitscoach Elsbeth Slippens-Heuver.

Deze cursus is echt een cadeautje voor jezelf!

Donderdag 19 maart 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.A. (Elsbeth) Slippens-Heuver
Cursus geannuleerd >
E.A. (Elsbeth) Slippens-Heuver
E.A. (Elsbeth) Slippens-Heuver is Leefstijl- en Vitaliteitscoach en werkt vanuit haar bedrijf 2Power. Kenmerken: puur | enthousiast | samen | creatief | krachtig | energiek | zorgzaam | betrouwbaar | klantgericht | betrokken | analyserend | doorzetter | ondernemend . “Ik heb gezien en ervaren dat goede voeding, beweging, ontspanning, mentale kracht en de emotie nauw met elkaar verbonden zijn. Het helpt om je gelukkig, gezond en fit te voelen, zelfs met klachten of beperkingen.”