Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 329.20.1

Social Media integreren op je website

Social Media integreren op je website
Cursuscode: 329.20.1

Deze praktische cursus is bedoeld voor iedereen die de basis cursus "Leer de basis van WordPress" heeft gevolgd en/of wie belangstelling heeft om zelf aan de slag te kunnen met de Social Media op je website. De cursus is ook zeer geschikt voor degene die al enigszins bekend zijn met WordPress en Social Media. 

In de lessen wordt er ingegaan op social follow buttons, social share buttons, plugins, automatisering en zoekmachine optimalisatie. Mocht er tijd over zijn zullen we nog wat dieper in gaan op de social profielen van Facebook en Twitter. Aan het einde van de cursus wet je het verschil tussen social follow en social share en kan je met behulp van WordPress plugins je website optimaliseren en automatiseren voor de belangrijke socials zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Extra informatie:
Er wordt van je verwacht dat je een laptop meeneemt naar de cursus. Zo kan je actief meekijken en kan de theorie gelijk worden toegepast.

Woensdag 15 januari 2020
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00
Dhr. AJM (Berrie) Pelser
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
AJM (Berrie) Pelser
AJM (Berrie) Pelser
Berrie Pelser (Ber|Art Visual Design V.O.F. – www.ber-art.nl) startte in 1998 zijn internet bedrijf en is sinds 2003 met WordPress aan de slag gegaan. Op dit moment verzorgen c.q. onderhouden zij ruim 250 MKB WordPress websites en winkels. Hun credo: “Wij creëren en beheren uw online aanwezigheid!”