Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 610.21.1

Vegetarisch koken

Vegetarisch koken
Cursuscode: 610.21.1

De Gezondheidsraad adviseert om volgens een meer plantaardig en minder dierlijk voedingspatroon te eten. Misschien doe je dat al lang(er) of ben je al een tijd van plan om vaker vegetarisch te eten maar weet je nog niet hoe. 

Tijdens deze kookworkshop leer je hoe je een volwaardige vegetarische maaltijd samenstelt. Laat je inspireren door lekkere en eenvoudige recepten zonder vlees of vis. Je maakt recepten die je elke dag met een goed geweten op tafel kunt zetten.

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. 

De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht ook thuis op tafel kunt zetten! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

 

Dinsdag 18 mei 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00
Mw. ATCMR (Anna) Hecheltjen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
ATCMR (Anna) Hecheltjen
ATCMR (Anna) Hecheltjen
Anna werkt als diëtist en is docent aan de opleidingen Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur. Anna geeft kookworkshops waarbij ze mensen laat ervaren dat groente alles behalve saai en smakeloos is. Anna: “Mijn interesse voor voeding ontstond al op jonge leeftijd. Als tiener heb ik gerookt, gefeest en gedronken. Ik ben zelf te zwaar geweest en diëten was bij ons thuis normaal. Hierdoor ontstond een zoektocht naar wat nu voor mij een gezonde en fijne leefstijl is geworden. Lekker eten en gezond en vegetarisch koken zijn mijn passies. Naast het voeren van cliëntgesprekken, vind ik het erg leuk om mensen te laten ervaren hoe je gemakkelijk gezond en lekker eten op tafel kunt zetten."