Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 606.20.4

High Tea

High Tea
Cursuscode: 606.20.4

Waan je voor een paar uur in Engeland, waar de traditie High Tea vandaan komt. We starten de workshop met de vraag: Waaruit bestaat een High Tea? Daarna gaan we snel aan de slag om daadwerkelijk een High Tea samen te stellen. Zowel de hartige gang als de zoete gang van de High Tea komen aan bod.

We gaan ons hart ophalen met een aantal typisch Engelse recepten, zoals bijvoorbeeld scones! We gaan aan de bak, zoals bij Heel Holland Bakt. Ook sandwiches zullen de revue passeren. Zin in een gezellige workshop? Even lekker bijkletsen, dat waarvoor een High Tea eigenlijk is bedoeld? Schrijf je dan in voor de High Tea workshop.

We ontvangen je in onze keuken met een goede kop thee. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven. Aan het einde van de workshop krijg je de recepten mee naar huis, zodat je jouw favoriete baksels nog vaker kunt maken.

Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.  


Dinsdag 27 oktober 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Mw. B. (Bo) van Gaal
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bo) van Gaal
B. (Bo) van Gaal
Ik ben Bo van Gaal en zou mezelf omschrijven als “foodfanatic”. Al vanaf kleins af aan eet ik alles wat los en vast zit en wil ik alles wat ik lekker vind zelf kunnen maken. Ik startte in 2014 mijn eigen food- & lifestyleblog (www.chezbo.nl) en werd in 2017 mede-eigenaar van de horecagelegenheid Onder Ons in Reek, waar ik mijn passie voor eten drinken een vervolg gaf. Wat ik zo leuk vind aan eten? Het verbindt mensen, je kunt er oneindig van genieten en bent nooit uitgeleerd; er zijn altijd nieuwe gerechten om te leren en te proeven!