Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 612.20.4

Gezond gourmetten met Kerst

Gezond gourmetten met Kerst
Cursuscode: 612.20.4

Gourmetten is nog steeds nummer 1 in Nederland tijdens de Kerstdagen. Het is gezellig, en ook makkelijk. De supermarkten hebben een ruim aanbod aan kant en klare schalen met vlees en vis. Maar hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan met vlees, vis en groenten en zo je gasten te verrassen met gezonde, originele en afwisselende gerechtjes?

Tijdens deze workshop leer je hoe met diverse soorten vlees, vis en groenten verrassende combinaties te maken die ook gezond en vers zijn. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Vergeet niet om een schort mee te nemen. Uiteraard gaan we ook proeven van elkaars gerechten.

Donderdag 10 december 2020
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Mw. K. (Kim) Boeijen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
K. (Kim) Boeijen
K. (Kim) Boeijen
Ik ben Kim Boeijen, geboren en getogen in Oss en moeder van twee dochters. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Voedingsdeskundige. Ik heb een passie voor koken en n geïnteresseerd in koken met verse en gezonde producten. Maar zeer zeker ook in de diverse wereldkeukens, zoals die van het Midden Oosten, Azië en de mediterrane keuken. Meer hierover kan je terugvinden op mijn website www.befitbyfood.nl en de diverse social media kanalen.