Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 608.20.4

Borrelhapjes

Borrelhapjes
Cursuscode: 608.20.4

Het is borreltijd! Wil jij inspiratie op doen voor het maken van hapjes? Hou jij van een gezellige borrel met wat versnaperingen? Dan ben je bij deze workshop helemaal op je plek.

Tijdens deze workshop gaan we een aantal ambachtelijke borrelhapjes maken. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten met een verhaal, uit binnen en buitenland. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan foodpairing, de kunst om jouw borrelhapjes aan te laten sluiten bij de smaken van verschillende drankjes. Hoe combineer je jouw hapjes met bier of wijn? Kortom: een gevarieerde workshop, waarin je lekker aan de slag gaat.

We ontvangen je in onze keuken met een bijpassend glaasje bier, wijn of alcoholvrije optie. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven. Aan het einde van de workshop krijg je de recepten mee naar huis, zodat je jouw favoriete hapjes nog vaker kunt maken.

Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.  

Maandag 16 november 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Mw. B. (Bo) van Gaal
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bo) van Gaal
B. (Bo) van Gaal
Ik ben Bo van Gaal en zou mezelf omschrijven als “foodfanatic”. Al vanaf kleins af aan eet ik alles wat los en vast zit en wil ik alles wat ik lekker vind zelf kunnen maken. Ik startte in 2014 mijn eigen food- & lifestyleblog (www.chezbo.nl) en werd in 2017 mede-eigenaar van de horecagelegenheid Onder Ons in Reek, waar ik mijn passie voor eten drinken een vervolg gaf. Wat ik zo leuk vind aan eten? Het verbindt mensen, je kunt er oneindig van genieten en bent nooit uitgeleerd; er zijn altijd nieuwe gerechten om te leren en te proeven!