Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 570.21.1

Lassen voor de klusser

Lassen voor de klusser
Cursuscode: 570.21.1

Lassen is de snelste manier om metaal te verbinden. En deze cursus is de snelste manier om de meest gebruikte lastechnieken onder de knie te krijgen. 
Onder deskundige begeleiding en in een kleine groep met maximaal 6 deelnemers, leer je om zelfstandig eenvoudig laswerk te verrichten. Naast een de benodigde theorie krijg je vooral veel praktische tips. Je kunt kiezen uit zowel elektrisch als MIG/MAG-lassen. Handig voor een verbouwing of als je je auto of boot wilt opknappen!

Lassen is goed te leren door het veel te doen. Tijdens de cursus krijg je opdrachten van de docent. Maar je kunt, in overleg, ook werken aan een praktische oplossing voor bijvoorbeeld een probleem in huis of tuin. Het is ook mogelijk om een eigen idee of ontwerp uit te voeren. Samen met de docent bekijk je of het idee uitgevoerd kan worden binnen het kader van deze cursus.

Veel situaties in en om huis kun je zelf aanpakken als je beschikt over de juiste lasapparatuur en de kennis om hiermee om te gaan. De docent geeft je informatie en advies over aan te schaffen lasapparatuur op hobbygebied. Je leert bovendien de verschillende apparaten te onderhouden.

Als cursist hoef je niet te beschikken over voorkennis of ervaring op het gebied van lassen. Wel vragen we je geschikte (katoenen) kleding te dragen in verband met de veiligheid.
De materiaalkosten bedragen ca. € 45,00 en dien je te betalen aan de docent tijdens de eerste les.
Veiligheidsbril en handschoenen zijn eventueel te koop bij docent voor € 9,00.

Maandag 1 maart 2021
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Dhr. H. (Henk) Verstappen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Je ontvangt een reader van de docent tijdens de 1e les. Graag geschikte kleding dragen i.v.m. veiligheid (katoen). Veiligheidsbril en handschoenen zijn eventueel te koop bij docent voor € 9,00. Materiaalkosten bedragen ca. € 45,00. Deze graag betalen aan de docent tijdens de eerste les.

19:00 - 21:30
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Henk) Verstappen
H. (Henk) Verstappen