Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 520.21.1

Auto te water

Auto te water
Cursuscode: 520.21.1

Weet jij wat je moet doen als je met je auto in het water raakt? Zou je in paniek raken of juist heel kalm en rustig handelen in deze situatie? 

Deze workshop laat je ervaren wat er kan gebeuren en hoe je moet handelen wanneer je met een auto in het water terecht komt. Belangrijke aspecten die aan bod komen zijn het voorkomen van paniek, en het in veiligheid brengen van jezelf en de medepassagiers. Verder wordt er aandacht besteed aan het gebruik van reddingsmiddelen en komen er technische aspecten van de auto aan de orde. De les zal beginnen met een kort stukje theorie, vervolgens zal deze theorie in praktijk worden gebracht.

Alle cursisten worden in een auto te water gelaten, dit onder begeleiding van de instructeurs van de Reddingsbrigade. Verder worden er in het water oefeningen gedaan die van pas zouden kunnen komen in echte noodsituaties. Tenslotte krijg je uitleg over hoe je het beste een hurksprong en hoekduik kunt uitvoeren en op welke wijze je slachtoffers het beste kunt benaderen.

Verdere informatie:
Zorg zelf voor zwemkleding, een handdoek en kleding die nat mag worden (broek/rok en shirt). De locatie is het Golfbad in Oss aan de Euterpelaan, volg bordjes P1 bij het Golfbad. Het is niet de ingang van het Golfbad, maar aan de achterzijde bij het wedstrijdbad, hier word je opgewacht.

Donderdag 25 maart 2021
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 35,00
19:30 - 21:30
Locatie: Andere locatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >