Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 509.21.1

Stads- en detailfotografie

Stads- en detailfotografie
Cursuscode: 509.21.1

Je loopt in een stad en je wilt een sfeerplaat maken. Of er gebeurt iets waar je snel een kiekje van wilt maken. Zo'n kiekje kan ook heel bijzonder zijn, als je weet wat je met je instellingen, je standpunt of met het licht (of juist de afwezigheid van licht) kunt bereiken. Ook beweging kun je op verschillende manieren vastleggen. Tijdens een wandeling door de stad leer je diverse technische handigheden, maar ook om oog te krijgen voor detail.

Uiteraard dien je je eigen camera mee te nemen bij deze wandeling door Oss. De wandeling vertrekt vanaf de locatie van Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94 in Oss.

 

Zondag 18 april 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 35,00
Mw. M.J.M. (Til) Sanders
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 13:00
Locatie: Andere locatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.J.M. (Til) Sanders
M.J.M. (Til) Sanders
Til Sanders is ruim 20 jaar verbonden aan de Volksuniversiteit als docent fotografie. Daarnaast maakt zij regelmatig fotoreportages. Haar foto's worden soms geëxposeerd of geplaatst. Enthousiasme en plezier zijn haar uitgangspunten en daarmee heeft zij velen kunnen inspireren en inzicht kunnen geven in hun eigen mogelijkheden. Inmiddels zijn vijf van haar cursisten zelf docent geworden en hebben sommigen een fotografieprijs of plaats in een fotografieboek gewonnen. Anderen hebben haar cursussen als opstap kunnen gebruiken voor een studie of specialisatie in de fotografie.