Cursuscode: L510.20.4

Jouw droom van een thuis

Cursuscode: L510.20.4

Dromen over hoe jouw huis er ooit uit komt te zien is leuk, maar nog veel leuker is het om jouw droomthuis te gaan realiseren!

Alles begint bij een plan. Styliste Melanie neemt je mee welke stappen je het beste kan zetten om van jouw droom jouw gevoel van thuis te kunnen maken.

Naast het stappenplan krijg je sfeerbeelden te zien en geeft ze natuurlijk veel inspirerende tips. Met veel passie en plezier vertelt ze je hoe jij hier in jouw huis mee aan de slag kan.

Woensdag 14 oktober 2020
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Mw. M (Melanie) van der Steen
M (Melanie) van der Steen
Melanie heeft een eigen bedrijf: M Style. Hier geeft ze interieuradvies aan huis voor alle ruimtes (ook voor kinderkamers!), ook voor bedrijven. Daarbij geeft ze interieurworkshops bij mensen thuis en op lokatie en heeft ze een webshop. Ze werkt sinds 2010 bij de VU in Oss. Mensen enthousiast maken en helpen om van hun huis hun thuis te maken is waar Melanie het voor doet.