Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 505.20.1

Fotografie workshop | Thema licht

Fotografie workshop | Thema licht
Cursuscode: 505.20.1

Ontdek het belang van licht, maar ook van tegenlicht, van donker en de schaduw. Waar komt het licht vandaan? Kan ik het sturen? Waar ga ik staan? Welke instelling van de camera past het beste bij wat IK wil bereiken? Welke hulpmiddelen heb ik nodig? Hoe belicht ik een gezicht? Hoe krijg ik speciale effecten? Hoe fotografeer ik in high key of low key? 

Door te variëren met de instellingen van je camera en te spelen met het aanwezige licht, leer je in deze workshop hoe je vrij eenvoudig een foto kunt maken die eruit springt.

Extra informatie:
Neem je eigen camera mee, dan kan de theorie gelijk worden toegepast.

Donderdag 6 februari 2020
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 29,00
Mw. T (Til) Sanders
19:30 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T (Til) Sanders
T (Til) Sanders
Til Sanders is ruim 20 jaar verbonden aan de Volksuniversiteit als docent fotografie. Daarnaast maakt zij regelmatig fotoreportages. Haar foto's worden soms geëxposeerd of geplaatst. Enthousiasme en plezier zijn haar uitgangspunten en daarmee heeft zij velen kunnen inspireren en inzicht kunnen geven in hun eigen mogelijkheden. Inmiddels zijn vijf van haar cursisten zelf docent geworden en hebben sommigen een fotografieprijs of plaats in een fotografieboek gewonnen. Anderen hebben haar cursussen als opstap kunnen gebruiken voor een studie of specialisatie in de fotografie.