Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 506.19.4

Fotograferen en wandelen | Ravenstein

Fotograferen en wandelen | Ravenstein
Cursuscode: 506.19.4

Tijdens een wandeling langs architectuur en natuur is er van alles te fotograferen. Soms kom je na zo'n dag precies thuis met de foto's die je in gedachte had, maar vaker is dat misschien niet het geval. De kans is groot dat je nog niet alle knoppen van je camera gebruikt. Het is fijn als je het apparaat al enigszins kent, maar dat is geen vereiste voor de workshop. Er zijn veel makkelijke mogelijkheden, die je met enige uitleg onder de knie krijgt.

Hoe leg je met de beste instellingen een madeliefje of watervogels vast? Het tegenlicht over het water, de omlijsting voor dieptewerking of licht in de schaduw. Onze docent ondersteunt je intussen bij al deze vragen. Jij fotografeert je favoriete voorwerp en onze docent staat je bij voor de beste instellingen of het beste standpunt.

Tijdens de wandeling laat de docent je diverse oefeningen doen en geeft ze veel tips. De workshop vindt plaats in Ravenstein, na aanmelding volgen verdere details voor de verzamellocatie.

Zondag 17 november 2019
1 les van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 35,00
Mw. T (Til) Sanders
10:00 - 13:00
Locatie: Andere locatie (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
T (Til) Sanders
T (Til) Sanders
Til Sanders is ruim 20 jaar verbonden aan de Volksuniversiteit als docent fotografie. Daarnaast maakt zij regelmatig fotoreportages. Haar foto's worden soms geëxposeerd of geplaatst. Enthousiasme en plezier zijn haar uitgangspunten en daarmee heeft zij velen kunnen inspireren en inzicht kunnen geven in hun eigen mogelijkheden. Inmiddels zijn vijf van haar cursisten zelf docent geworden en hebben sommigen een fotografieprijs of plaats in een fotografieboek gewonnen. Anderen hebben haar cursussen als opstap kunnen gebruiken voor een studie of specialisatie in de fotografie.