Cart

No products

All courses

Courses

Dutch languages

Our NT2 language courses are given in small, traditional classes where there is plenty of personal attention for each student. The student’s abilities are assessed during a preliminary intake.

Read more
Talen

Een aanbod van ruim 15 verschillende talen. Taaltraining voor beginners en gevorderden, tevens ook conversatie trainingen en snelcursussen. 

Read more
Persoonlijke ontwikkeling

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie kun je bij ons een leven lang leren. Ons brede aanbod heeft voor ieder wat wils. 

Read more
Creatief

Van cursus fotografie tot binnenhuisarchitectuur of van tuinontwerp tot styling & interieur. Creativiteit is de combinatie van iets waarnemen, denken en doen. 

Read more
Gratis Workshops Feestweek

Volksuniversiteit Oss bestaat 50 jaar dit vieren wij graag met iedereen! Van 9 september tot en met 13 september organiseren we een Feestweek waarbij je gratis deel kan nemen aan diverse workshops.

Read more
Culinair

Wat eten we vandaag? Een dagelijks terugkerende vraag voor velen. Wil je inspiratie opdoen op het gebied van eten en drinken, of gewoon een gezellig avondje uit? 

Read more
Kunst & Maatschappij

De kunstgeschiedenis cursussen van Volksuniversiteit Oss zijn een begrip in de wijde omgeving. Jaarlijks staan er weer nieuwe inspirerende thema's op het programma. 

Read more
Vitaliteit & ontspanning

Ontspanning en inspanning wisselen elkaar continu af, wat bijdraagt aan de balans tussen lichaam en geest. Een goede balans hierin werpt zijn vruchten af in het dagelijkse leven. 

Read more
Ondernemen & Digitaal

Een cursus en trainingsprogramma voor ondernemers en ZZP'ers. Je ondernemerschap verder ontwikkelen en digitale kennis verbreden kan met het cursusaanbod van Volksuniversiteit Oss. 

 

Read more
News

Latest News

Informatiedagen taalcursussen

15 June 2020

Heb je vragen over je niveau of wil je meer informatie kom dan langs bij de Volksuniversiteit tijdens onze informatiedagen.

UDEN
Locatie Udens College | Pres. Kennedylaan 22 b te Uden

Donderdag 3 september | 19.00 - 21.00 uur | Talen

OSS
Locatie Volksuniversiteit Oss | Kruisstraat 94 te Oss

Maandag 7 september | 19.00 - 21.00 uur | Nederlands NT2 / Dutch NT2
Zaterdag 12 september | 10.00 - 16.00 uur | Talen

Read more

Update Covid-19

10 June 2020

In navolging op alle maatregelen die het RIVM treft, heeft Volksuniversiteit Oss besloten om de taalcursussen online voort te zetten en de 'overige cursussen', indien mogelijk te verplaatsen om deze klassikaal te hervatten en voor de zomervakantie af te ronden.       
Vanaf 1 juni is het klassikaal hervatten van de lessen vanuit de overheid toegestaan. Gezien de kleine groepen, tot 10 cursisten, is het voor Volksuniversiteit Oss mogelijk om de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht te nemen. Hierbij zullen wij de regels van het RIVM in acht nemen.

Read more